SCHILDERWERK

 

De keuze voor een vakkundige schilder is de keuze voor vakwerk. Voor duurzame, degelijke materialen die op vakkundige wijze verwerkt worden. Daarom is het van belang dat u een professionele schilder inschakelt. Het schilderen van uw wand(en) kan een kamer een geheel nieuwe uitstraling geven. Uw woning of bedrijfspand voelt weer als nieuw! Goed schilderwerk is iets wat meerdere voordelen met zich meebrengt. Naast verfraaiing geeft het onderhoud aan uw muren en kozijnen, wat belangrijk is voor het behoud van uw pand.

Wij garanderen kwaliteit van al ons geleverde werk. Wat voor ondergrond u ook heeft, hout, kunststof, baksteen, beton, aluminium of staal, wij zorgen altijd voor de juiste bescherming en duurzaam onderhoud. Vakkundig uitgevoerd schilderwerk verhoogt de waarde en verlengt de levensduur van uw vastgoed. Bovendien vermindert het de reguliere onderhoudskosten. Elke schildersklus vergt een unieke aanpak. Of het nu gaat om particuliere woningen, bedrijfspanden, scholen of instellingen, wij leveren maatwerk.

Vertel ons uw wensen en wij denken met u mee, geven u advies en nemen het u uit handen! Bel of mail ons voor meer informatie.

Delhez Schilder & Onderhoudswerken - Penstraat 32, 4611 NE   Bergen op Zoom

TEL: 06 21 91 87 77 - MAIL: info@delhezschilderwerk.nl

DESIGN: metROB